We hoeven het niet alleen te doen

ursula-en-renee

Wise Woman’s Words of Wisdom

We hoeven het niet alleen te doen. Het klinkt zo ontzettend cliché, maar het is het beste advies dat ik mezelf en mijn cliënten kan geven. Het heeft me veel fouten gekost, vele verkeerde afslagen en nog meer onnodige stress om eindelijk wakker te worden en in te zien hoeveel eenvoudiger het is om het samen te doen, om samen op te staan en om onze Sisters de hand te reiken.

Het afgelopen jaar heb ik gezien hoe geweldig het is als vrouwen elkaar en hun bedrijven ondersteunen, hoe belangrijk de Sisterhood is om je vreugde en je verlies mee te delen. En we hebben zoveel van deze momenten gehad dit jaar, met de lockdowns, waardoor veel vrouwen vast kwamen te zitten, waarin we moesten leren om onze kinderen thuis les te geven en ook nog eens tijd te vinden om voor onszelf te zorgen.

Mijn zakenpartner Ursula Ebeling, eigenaar van Ekowellness, is mijn mentor en mijn vriendin geweest, die me er steeds aan herinnerde dat we elkaar niet zien als concurrenten, maar elkaar juiust een spiegel voorhouden, elkaar prijzen en ondersteunen, en elkaar helpen succesvol te zijn.

Is er een manier waarop jij voordeel kunt halen uit een samenwerking tussen Sisters, met een partner die er is voor jou, die jou helpt om je ondernemening te laten groeien, die met je mee droomt of je helpt in jouw leven? Kijk dan eens om je heen en zie welke vrouwen naar je terug kijken. Zouden jullie beiden kunnen opbloeien door dichter naar elkaar toe te komen? We hoeven het niet alleen te doen.

Helaas, maar ook dankzij het virus, heeft het ervoor gezorgd dat zowel Ekowellness als Wise Woman Fitness veranderingen hebben moeten aanbrengen waardoor we nu vanaf 2 verschillende plekken onze diensten aanbieden. Maar dat heeft onze samenwerking niet verbroken, noch onze wens om elkaar te helpen boven alle uitdagingen uit te stijgen. We zijn nog steeds één, alleen op twee locaties. 

Ik zal de dagelijkse liefdevolle zorg van Ursula missen, haar gave voor energiewerk, haar ecovriendelijke producten en haar huidverzorgingsbehandelingen, net zoals ik het ga missen dat zij dagelijks even bij mijn massageruimte naar binnen wipte voor een praatje, ons ommetje lopen en haar even helpen ontspannen tussen twee klanten door met een kleine massage. Wij zijn van plan om weer samen te komen, op één locatie, om daar onze gaves op het gebied van schoonheid, massage en beweging aan te bieden.  STAY TUNED, terwijl wij onze visie aan het creeëren zijn over hoe onze nieuwe locatie er uit moet komen te zien. Het zal heel bijzonder worden en voelen; een plek om te vernieuwen, ontspannen en te herstellen.

Ik blijf massages en mobiliteitstrainingen aanbieden en ik blijf vrouwen helpen om hun innerlijke en uiterlijke kracht terug te vinden, door Holistic Core Restore®, hier in Groningen. Als ergens een deur sluit, gaat een andere deur open en kijkt een andere Sister terug naar mij. Ik werk nu vanuit de prachtige locatie Eendrachtskade Noordzijde n29, Groningen, Nederland, bij Fysio van Schaik, tot mei, wanneer ik mijn eigen ruimte krijg, naast die van haar. Zij is ook een fantastisch goede genezer,  fysiotherapeut en nog veel meer. Ik voel me bevoorrecht dat ik zij aan zij mag werken met alweer een sterke en krachtige vrouw. 

Als je behoefte hebt aan een gesprek over hoe ik je kan helpen bij jouw mobiliteits- of bekkenbodemprobleem, kijk dan eens rond op http://wisewomanfitness.com/holistic-core-restore/, http://wisewomanfitness.com/mobility-training/ of boek vandaag nog een massage http://wisewomanfitness.com/book-now/

Ik ben zo blij dat ik terug ben en dat ik jullie gauw weer zie. Ik zie er naar uit dat ik je mijn gave van aanraking mag aanbieden.

Renee 

Renee

Deel deze post